uw partner in
financiële dienstverlening

Onze diensten

Administratie
U kunt het verwerken van uw complete administratie aan ons uitbesteden. Wij maken gebruik van Informer Online. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare en actuele informatievoorziening, op de manier zoals u dat wilt. Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf de administratie verwerkt. Dit kan middels uw eigen pakket, maar het is ook mogelijk (via ons) online met Informer Online te verwerken. 

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het voeren van administraties in Microsoft Excel. Voor sommige ondernemers is dit makkelijker en efficiënter. Wij kunnen hierbij interactieve dashboards en rapportages maken waarmee u op de hoogte wordt gehouden van informatie die het belangrijkst is voor uw bedrijf.

Rapportages
Na het verwerken van de financiële administratie stellen wij voor u de jaarrekening op. Uiteraard is het mogelijk periodiek een tussenrapportage samen te stellen.

Belastingen
Wij verzorgen voor u alle fiscale aangiften:
- Omzetbelasting
- Loonheffingen
- Inkomstenbelasting (zowel particulier als zakelijk)
- Vennootschapsbelasting

Personeel
Wanneer u uw loonadministratie aan ons uitbesteedt, verzorgen wij voor u de loonberekeningen, aangiften loonheffingen en ziekmeldingen. Al uw medewerkers krijgen per periode een gespecificeerde berekening van het netto-loon. Ook is het mogelijk door ons, aan uw situatie aangepaste, arbeidscontracten op te laten stellen. Wij tevens uw aanspreekpunt voor al uw personeel-vraagstukken zoals ziekteverzuim, ontslag, beloning en onkostenvergoedingen.

Startersbegeleiding
Begint u met een eigen zaak, dan kunt u van ons alle adviezen verwachten op het gebied van financiën, fiscale zaken, subsidiemogelijkheden, administratieve organisatie, automatisering, het opstellen van een ondernemingsplan en nog veel meer. Vraag vandaag nog een offerte op.

Advisering bij aankoop en verkoop
U bent van plan de onderneming te verkopen, of u wilt een andere onderneming overnemen? Laat ons u adviseren over de mogelijkheden.

Automatisering
Wij kunnen u adviseren omtrent de automatiseringsomgeving van uw onderneming. Doel is het realiseren van een informatievoorziening die perfect aansluit op uw behoefte. 

Offerte?