uw partner in
financiële dienstverlening

Onze missie en visie

This is Finance richt zich op het midden- en kleinbedrijf en onderscheidt zich door de persoonlijke benadering en de op maat gesneden service.

Onze missie

Wij brengen rust en overzicht bij de ondernemer door de financiële administratie uit handen te nemen en fiscaal maatwerkadvies te leveren. Wij doen waar wij goed in zijn en u doet waar u goed in bent. Dit zorgt ervoor dat wij uw partner worden in financieel dienstverlening en klanten een duurzame relatie met ons bouwen.

Onze visie

1) Flexibiliteit; wij zijn bereikbaar wanneer u dat uitkomt. Wij spreken onze klanten er niet op aan wanneer wij buiten kantoortijden bereikt worden. Wij vinden dat flexibiliteit ervoor zorgt dat u zorgeloos met uw onderneming bezig kunt zijn.

2) Kwaliteit; om hierin te waarborgen hanteren wij een acceptatiebeleid. Dit betekent dat niet iedereen in aanmerking komt voor de diensten van This is Finance. Onze werkzaamheden kenmerken zich door nauwkeurigheid en helderheid. Aanvullend hierop zijn wij bij This is Finance altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen waardoor wij in staat zijn om onze klanten optimaal te adviseren.

3) Betaalbaarheid; wij zijn van mening dat kwaliteit een duurzame- in plaats van een dure investering is. Door het maken van strakke afspraken en het uitspreken van wederzijdse verwachtingen is het mogelijk om efficiëntie te realiseren. Bij This is Finance weet de klant altijd vooraf wat hij kan verwachten, doordat er sprake is van een maandelijkse vaste fee voor de werkzaamheden.

4) Betrouwbaarheid: wij zien kwaliteit ook als het waarborgen in vertrouwelijke gegevens. Alle informatie wordt altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens behandeld en beveiligd.